Легенди Essex Road

пʼятницю, 24 червня 2011 р.

В містечку Tinton Falls, NJ є дивна, оточена зі всіх сторін лісом, дорога. Я колись працював неподалік і мені доводилось що дня по ній проїжджати. Відразу звернув увагу, там є щось містичне і як виявилось, не дарма, Essex Road оповита легендами.  Одна з легенд розповідає, що були два  божевільні брати альбіноси, які жили в лісі, через що, місцеві жителі намагалися триматися осторонь цього місця.
Альбіноси виходили з лісу і лякали людей.  Старожили розказують, що там жила ціла сім"я альбіносів і коли на дорозі почалося будівництво, один з альбіносів трагічно загинув, що розпочало війну між альбіносами та будівельниками.
Інша легенда, розповідає про роман між альбіно-дівчиною і "чужаком", який був припининений різко і  боляче, батьком дівчини. Також, люди кажуть, що в кінці 1800-тих в лісі жила сім"я альбіносів, люди приїжджали зі всіх околиць, щоб подивитись на них. Поки це не почало дратувати альбіносів і вони не вбили кілька цікавих.






Існують також інші легенди пов"язані з Essex Road. Один чоловік розповідає: "На цій дорозі, на асфальті намальовані пентограми та інші сатанинські символи і скільки б не замінювали покриття, вони все одно з"являються." Інший каже: "Там колись автомобіль переїхав дітей і контури їхніх тіл (як то поліція крейдою відмальовує) ще досі можна побачити на асфальті. " Люди говорять, що тут часто автомобілі сходять з проїжджої частини, стукаються в дерева, чи в загородження. Містичні форми з"являються по серед дороги, заставляють водіїв зупинитись і заманюють в ліс.
Безсумнівно, Essex Road має дивний вплив на людей, подорож нею, займає коло 2-3 хвилин, але коли їдеш нею вночі, вона здається нескінченною.

3 коментарі:

Unknown сказав...

Цікава історія, і трохи моторошна.
Якщо не важко, додай до посту лінк на карту з цією дорогою ;)

Стрілець♐ сказав...

Дякую, додав :)

Kobzar сказав...

Історія гідна фільму жахів. Мені згадався «Поворот не туди» :)

Дописати коментар